Двустаен апартамент

Информация

Цена : 59 760
Площ : 77
Година на строителство : 2023
Етаж : 7
Брой стаи : 2
Брой спални : 1

D&D Estate предлага двустаен апартамент в новостроящ се  жилищен комплекс в Стара Загора. Комплекса е изграден от шест луксозни жилищни сгради с надземни и подземни гаражи, с отлична локация в източната част на града в близост на Първо основно училище. В новата жилищна сграда има гаражи, двустайни и тристайни апартаменти с възможност за избор на етаж и изложение.
Двустайният  апартамент е с площ от 77 кв. м., и се състои  от всекидневна с кухненски бокс, една самостоятелна спалня, балкон и баня с тоалетна. Издава се с шпакловани стени и тавани, замазка на пода, ВиК до тапа, eл. инсталация с поставени ключове и контакти, шесткамерна бяла ПВЦ дограма, високоенергиен троен стъклопакет: 32 мм със стъкло четири сезона, тераси със студоустойчив гранитогрес, газова инсталация до входната врата на апартамента, врати - външна блиндирана, вътрешни MDF (интериорни). Общите части на стълбището са с гранит, електрически асансьор с автоматични врати, видеонаблюдение на входа, поддръжка на сградата с професионален домоуправител 6 месеца след акт 16. Издаване на енергиен паспорт.

Други подобни предложения

Парцел
Продава
D&D Estate продава УПИ от 9138кв.м. Намира се на втора линия на пътя Стара Загора – Нова Загора, на разклона за с.Колена. Предназначен за обществен обект, комплекс. Имота разполага с открити партиди за ток.

Обадете се сега

Нови оферти

Видове имоти

Copyright © 2022 D&D Estate
bg_BGBulgarian